Heipä hei! tuntuu aika hyvältä nykyään, kiitos M. <3 en oo koskaan voinu näin hyvin! ruokaki maistuu, paino on noussu n. 56kghen ja siinä se pyörii koko ajan. tekis mieli laihduttaa, mutta M kieltää ja en jaksais olla syömättä. en tiiä miks, mutta ruoka maistuu, enkä pystyis olla yli viittä tuntia syömättä :o ennen ykski ylimääränen ruokahaarukallinen ahdisti, ny välillä on mm. koulussa niin hyvää ruokaa, että on pakko hakea lisää.

 

Ei, en oo parantunu syömishäiriöstä kokonaan, vaikka syönki hyvin. joskus on vaan pakko käydä kaupassa hakemassa paskaa (sipsiä, suklaata, karkkia yms) ja syödä ne ja oksentaa. en oo päässy siitä eroon. :( en kyl haluiskaan, eihän se mua tapa. 

En tiiä oonko kirjottanu tänne, mutta tein n. kuukausi sitte abortin. kadun sitä, vaikka se oli tuulimunaraskaus.. sillon se tuntu oikeelta, koska mulla on nii vahva lääkitys. sen jälkee mulle laitettiin kierukka, joka kuitenki poistettiin viikko sitte, ku se oli itestään lähteny. nyt mä sit haluisin vauvan. mutta ku on toi lääkitys. jos tuun tässä nyt raskaaksi, lopetan kaikki lääkitykset seinään. 
Nykylääkitys:

  • efexor depot 2x150mg
  • quetiapin 1+2+3 x 25mg
  • deprakine 1+2 300mg

kokeilin olla jonku aikaa ilman efexoria ja ketiapiinia, kädet rupes tärisee ja pulssi hakkas. en jaksanu olla kauaa, ku ei ollu mitää "syytä" siihen. 

hiihtolomalla ryyppäsin viikon putkeen, sillee pisteeksi iin päälle ku ennen sitä dokasin joka viikoloppu ja vapaapäivä ja vähä kouluviikollakki. sunnuntai iltana sitte viilsin ranteeseen ison viillon, alle millin päähän valtimosta. eiku M soittaan ambulanssi ja odotteleen sitä. se tuli ja hoitajat totes, et pitää tikata. käskivät soittaa taksi, ei rahaa, soittakaa kavereille, ei oo saldoa ja kello 3 yöllä, käskivät kävellä! oli tosi jees lähtee -10'C pakkases kävelee 2kmn päähä sairaalaan käsi verta vuotavana ja ku se sairaala on mäellä, se mäki ei oo mikää pieni! onneks puoles välissä tuli auto ja sit liftattii ja ne vei meidät sairaalaan. sielä odotettiin 3 tuntia ja sit tikattavaksi ja pois. tutustuttiin M:n kans tuolla reissulla pariin mukavaan tyyppiin! :3
Noh, seuraavana päivänä sitte osasto t10:lle viikoksi. sielä on hoitotaso kyllä niiiiiiiiin huonoa että !! ei minkäänlaista apua saa jos ahdistaa! testasin sit yks ilta hoitajia, ja viiltelin pari pintaviiltoa sohvalla istuen hoitajan vieressä. ei MINKÄÄNLAISTA reaktiota hoitajassa, vaikka vieressä istui ja kattoi ! huhhuu!

 

 

eipä kai muuta, anteeks pitkä angstaus :)

ps. tää meni vahingos väärään blogiin :/ toivottavasti kukaa ei huomannu :(