Eilen en ollu koulussa, kymmenen aikaan menin junalla kaupungille, ostelin kaikkee, en yhtää ruokaa, mut sit kahen aikaa ku luulin et äiti pääsee kahelta, vaik se pääsi kolmelta, menin oottaan sitä, ni kävin ostaa thai-marketista paketillisen pockyja. (en tiiä paljo niis on kaloreita, mut ne oli hyviä :3) Sit kolmelta äiti pääsi, ja käytiin pankissa ja sit mentii kotiin. Kotona söin 2perunaa ja vähä jtn kastiketta. Sit menin J:n luo jne. Sit takas asunnolle. Ja kaverin kans abc:lle, en ostanu mtn syötävää~

Tänään oli enkun koe, meni hyvin, mut paremminki ois voinu mennä.. Toivottavasti pääsen läpi.  Koulussa söin vähän (alle 2dl) semmosta salaattia ja sit äske  söin yhen ruisleivän ja vähäse margariiniä pääl. Jos siin oli mun syömiset tältä päivältä, pääsen aika nopeeta vähään painoon ! jeeeees! aamupaino 48kg ! jes... !! !

 

ps. -> http://ruokavamma.blogspot.com/  Sinne kirjotan aina 0.00 et mitä oon päivän aikana syöny ja liikkunu! eka merkintä tulee tänä yönä, ja pyrin päivittämään tota joka päivä/yö ! (8 Ja tuo löytyy myöskin blogilistalta jne (: